HTML

Ablakfólia-ablakfóliázás? Amit tudni érdemes!

Az épületeken használatos ablakfóliákkal és az ablakfóliázással kapcsolatos információkkal foglalkozik a blog. Milyen fóliát érdemes választani? Mit is tud a fólia? Aktuális témák és kérdések a fólia piacon. Autófólia kérdésekben az autofolia.blog.hu oldalon található információ.

Friss topikok

Linkblog

Taxirendelet Budapesten

2013.05.22. 11:54 LLumarFolia

taxirendelet-budapesten-taxi-folia.jpgEz év szeptemberétől életbe lép az új fővárosi taxi rendelet. A rendelet lényegi változtatásokat hoz a taxi iparban. Meghatározásra került, hogy milyen technikai paraméterekkel rendelkező autók használhatók taxi forgalomban. A tarifák egységesítésével a kiszámíthatóbb költségeket szeretné megteremteni a főváros, valamint a megegyező sárga színű Traffic Yellow (RAL1023) megjelenéssel a városkép kerül megváltoztatásra. Szeptembertől már láthatunk új Traffic Yellow színben pompázó és legtöbb esetben vélhetően fóliázással megváltoztatott taxit. A taxi fóliázás várható az egyik leghatékonyabb sárgítási eljárásnak. A taxi fóliázás által gyorsan változtatható a szín Traffic Yellow-ra, mely akár a későbbiekben el is távolítható és nem utolsó sorban a fóliázási eljárás költségei is az egyik legalacsonyabbnak tekinthetők a lehetséges színváltoztatások közül. Minőségi taxi fóliázással kapcsolatban a www.taxifoliazas.info oldalon juthatunk további információhoz.

Szólj hozzá!

DragPolski lett az év legdurvább autója a Sportverdában

2012.01.19. 16:21 LLumarFolia

 Tordai István a Sportverda műsorvezetője, mint minden évben rengeteg vadabbnál vadabb autót kipróbál. 2011- ben sem volt ez másképpen. Valószínűleg a sokat látott szakembert a több mint 450 paci és  a 70 fok feletti belső hőmérséklet vitt arra a döntésre, hogy kijelentse 2011 legdurvább autója a LLumar által szponzorált: LLumar DragPolski. A teljes hírt a LLumar hívatalos oldala -n olvashatjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest videó autófóliázás autófólia ablakfólia sportverda autofoliazas ablakfolia dragpolski

Megóvható lett volna az utas szeme biztonsági fóliával

2012.01.19. 14:57 LLumarFolia

Az év első hetében tragikus balesetben elvesztette a BKV egyik utasa a szeme világát. Az Index hírportál részletesen beszámolt az esetről, melynek pontos részletei a mai napig tisztázatlanok. Valószínűleg egy csapágygolyó pattant az üvegfelületre melyből a kirobbanó üvegszilánk pont az egyik utas szemébe fúródott. A tanulság az, hogy sohasem lehet biztonságban az ember a BKV járatain. Nyugat Európában illetve nem is kell messzire mennünk például Ausztriában LLumar biztonsági fóliával vannak felkészülve az ilyen esetekre. Természetesen biztonsági fóliával vagy az nélkül sem biztosított a budapesti tömegközlekedés jövője, hiszen a gépjárműpark elavult. A jegybevételek a kiadások harmadát sem fedezik. Így bérre és fizetésre valamit gázolajra sem telik igazán. Alapvetően a saját költségeiken is tudnának faragni, ha használnának graffiti támadások elleni fólia- val kombinált biztonsági fóliát. Hiszen az mellett, hogy az utasok joggal biztonságban érezhetnék magukat a graffitizés által okozott károkat is költséghatékonyan tudnák orvosolni. 

Az eredeti cikket a LLumar hivatalos oldalán olvashatjátok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest biztonsági fólia szigetelés fóliázás folia autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia llumar üvegszigetelés autofoliazas ablakfolia

Bezsebelte a LLumar DragPolski Team a jól megérdemelt díjait

2012.01.06. 11:44 LLumarFolia

Hivatalos LLumar Dragracing csapat átvehette a CEDC, MNASZ, ROD TOYOTA és DRAGRACING kupákat

2011 év végén a hajógyári szigeten került megrendezésre a hagyomásos éves DragRacing díjátadó és évértékelő.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fólia fóliázás folia autófóliázás foliazas autófólia llumar folizas autofoliazas dragpolski

Világbajnokok lettek

2011.09.16. 10:57 LLumarFolia

Gratulálunk a magyar váltónak és külön köszönet Berka Imrének!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/14/aranyermes_a_magyar_ferfi_ottusa-valto/

Gratulálunk lányok!!!!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/13/aranyermes_a_noi_valto_az_ottusa-vb-n/


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209381222458373.54581.100001594915741

Szólj hozzá!

Címkék: moszkva öttusa llumar

Energiahatékonysági Klaszter soros elnökség

2011.09.15. 10:40 LLumarFolia

2011 augusztusától az Energiahatékonysági Klaszter soros elnökségi pozícióját Gál Péter tölti be a LLumar Magyarország (Gál és Társa kft.) képviseletében. Az Energiahatékonysági Klaszter egy 2009-ben létrejött szervezet, melynek célja a magyarországi vállalkozások, non-profit szervezetek, önkormányzatok, állami szervezetek illetve magánszemélyek környezettudatos szemléletének formálása, az elérhető hatékony energiagazdálkodással kapcsolatos akciókkal való megismertetése, részükre szolgáltatás nyújtása. A klaszter tagja energetikai, ezen belül elsősorban az energetikai minőségi termékeket forgalmazó, gyártó vagy mérnöki cégek hálózata, amelyek együttműködnek a kitűzött cél elérésének érdekében. További információ a http://megujuloepulet.com/ oldalon. További energiamegtakarítással kapcsolatos információk.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest energiamegtakaritas energiamegtakarítás energiahatékonysági llumar

Autóguru első adások

2011.09.08. 10:37 LLumarFolia

Az Autóguru első két adása megtekinthető a TV2 webes felületén. A Műsor támogatója a LLumar Autófólia.
http://tv2.hu/autoguru/video/autoguru-1-adas-4
http://tv2.hu/autoguru/video/autoguru-2-adas

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 llumar autóguru

Hajrá Magyar Öttusa Válogatott

2011.09.08. 10:28 LLumarFolia

Gratulálunk a Magyar Öttusa Válogatottnak az eredményeikhez.

                                        Tóth Adrienn

                                     

 

                                            Marosi Ádám

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Kasza Róbert

Szólj hozzá!

Címkék: válogatott fólia öttusa fóliázás energiamegtakarítás autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia llumar ablakfolia

Sikeresen lezajlott az Első LLumar autószépségverseny

2011.09.08. 10:09 LLumarFolia

Sikeresen lezajlott az Első LLumar Autószépségverseny a Szeptemberfeszt keretein belül. További képek a facebook oldalunkon. A díjazottak valamint a szerencsés nyertesek a szavazók közül autófóliázást nyertek. Mindenkinek köszönjük a részvételt és szívból gatulálunk a nyerteseknek. Sokáig tartott amíg ezt a rengeteg szavazatot összeszámotuk. Minden kolléga az irodában vért- verejtéket izzadva dolgozott a feladaton. Végül toronymagasan a Dragpolski győzőtt. Aki nem ismerné még annak itt egy kis segítség.http://www.facebook.com/dragpolski Természetesen mivel a Dragpolski saját házunk tájáról való ezért diszkvalifikáltuk.

Summa summárum a nyertesek.

1. 254 s.sz. / Vagi Imre/ eskuvoikocsi@gmail.com

2. 157 s.sz. / Urbán János/ ferrari19860408@freemail.hu

3. 407 s.sz. / Horváth Áron/ ionhorvath@gmail.com

Természetesen értesíteni fogjuk a nyereményükről. Amely egy autófóliázás. Egyébként gyönyörű gépek voltak kint a hétvégén.

Megvannak a nyertesek a szavazók között is. Szintén nagy gratula minden kedves szavazónak és köszönjük, hogy velünk játszottak. Ők szintén autófóliázást nyertek.

Maczkó Anikó anikobear@yahoo.com (001)

Gali Claudia cloebaba@citromail.hu (405)

Dobra Ádám dobsa99@hotmail.com (157)

A győztesek a LLumar irdában átvették az autófóliázásra jogosító vochert. Még egyszer gratulálunk. További képek.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook nyeremény nyerjen népliget autófóliázás ablakfólia llumar autofoliazas dragpolski szeptemberfest

LLumar autófóliázás a téma a Sportverdában

2011.08.17. 16:24 LLumarFolia

Részletes információkat talál az autófóliázás oldalunkon. Vagy fel is keresheti országos autófóliázó hálózatunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: fólia fóliázás folia autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia kavicsfólia karosszériavédelem folizas ablakfolia

Gyere el az Első LLumar Autó Szépségversenyre és nyerj autófóliázást

2011.08.09. 14:45 LLumarFolia

Imádod a szép autókat? Elég menő a verdád? A tuning az életed? Egyszerűen csak gyönyörű az autód? Gyere el a LLumar Magyarország által meghirdetett nemzetközi Tuning Parádé - SzeptEmber Feszt keretein belüli első LLumar Autó Szépségversenyre.

Gyere el és/ vagy hívd meg az ismerőseidet a Facebookon

A szépségversenyen minden a rendezvényen megjelenő autó részt vehet amely a versenyben regisztrálásra került és a LLumar Autó Szépségverseny matricája jól látható módon az autón megtalálható. A szépségverseny eredménye a látogatók szavazataitól függ, akik a rendezvény területén elhelyezett urnákba adhatják le szavazataikat. A legtöbb szavazatot összegyűjtő első három versenyző egy-egy LLumar autófóliázást és a helyezéssel járó kupát kapja. A versenyre regisztrálni lehet a rendezvény helyszínén a LLumar sátorban, valamint elő regisztráció lehetséges a következő linken:

http://www.llumarfilm.eu/p​romociok/llumar-auto-szeps​egverseny-nepliget.html

A regisztrált versenyzők a Szépségversenyen kívül részt vehetnek a LLumar-Ramada matrica kampányban, melynek nyereménye egy kétszemélyes wellness hétvége. A versenyben való részvétel esetén az ábrán is látható körmatricák "one-way átlátható" vagy normál matrica verzióban kerülnek az autóra. Minden esetben a matricának az eredmény kihirdetése, valamint a nyertes esetén a nyeremény átvételének időpontjáig az autón kell maradnia. A sorsolás a nyilvános LLumar-Ramada játék sorsolásának időpontjában történik (2011. november 3.), a nyertes a sorsolás után értesítjük! Kérnénk az alábbiakban jelölni amennyiben szeretne részt venni és részletes információt küldünk emailben.

További információk a http://www.llumarfilm.eu/ oldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest facebook szépségverseny fólia nyerjen energiamegtakaritas népliget fóliázás energiamegtakarítás autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia llumar folizas autofoliazas ablakfolia dragpolski szeptemberfest

A LLumar UV védelem a TV2- n

2011.08.09. 11:17 LLumarFolia

Hogy miért is fontos az hővédelem a gyermekeinknek és természetesen nekünk is? A TV2 babavilág műsorából megtudhatja. LLumar autófóliákról

Szólj hozzá!

Címkék: fólia fóliázás hőszigetelő autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia hővédő llumar üvegszigetelés babapercek unoglass folizas autofoliazas ablakfolia uv

Bajnok lett a LLumar DragPolski Team

2011.08.05. 14:25 LLumarFolia

Európabajnok a LLumar Racing TeamSzívből GRATULÁLUNK a LLumar Magyarország által támogatott LLumar DragPolski Team versenyzőjének Gyetvai Miklósnak!!! A három fordulós CDCE /Közép-Európa Kupa/ győztese lett vagyis Európa Bajnok Aranyérmes, melyet a hétvégi trencsényi /Szlovákia/ Európa Bajnoki autó gyorsulási versenyfutam II. helyezésével ért el.

Látogass el a Drapolski Facebook oldalára

Gratulálunk

Interjú Gyetvai Miklóssal a LLumar DragPolski Team Versenyzőjével

Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia team autófóliázás autófólia ablakfólia llumar ablakfolia dragpolski

Új fóliázó Budapesten

2011.08.04. 10:29 LLumarFolia

Budapesten új kivitelezőnk a Gabofolia. A Gabofolia egyaránt épületfóiázás és autófóliázás területén kiváló szakemberekkel fogadja kedves ügyfeleit. A LLumar Magyarország üdvözli a hálózatban. Elérhetőségei:

Tel.: 06-70-313-89-39
gabofolia@gabofolia.hu

http://gabofolia.hu


Budapest, XIII.ker.
Röppentyű u. 42.
Nyitva tartás: Éjjel-nappal (hétvégén is)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fólia fóliázás folia autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia llumar folizas autofoliazas ablakfolia

Biztonság és design egy helyen a LLumar autófóliáknál

2011.07.28. 10:47 LLumarFolia

A napokban megjelent egy cikk a LLumar Magyarország közreműködésével az Ezermester magazinban, melyben nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy miért érdemes a minőség, garancia és az évtizedes tapasztalat mellett döntenie. Miért fontos az UV- védelem, miért fontos, hogy biztonsági autófóliát használjon? Milyen törvényi szabályozása van a fóliázásnak? Tudja meg a cikkből

Szólj hozzá!

Címkék: videó védelem fólia szigetelés fóliázás autófóliázás foliazas szigetelő autófólia ablakfólia llumar üvegszigetelés kavicsfólia karosszériavédelem autófóliázás szeged folizas autofoliazas ablakfolia uv

Ablakfólia minden évszakra

2011.07.22. 11:50 LLumarFolia

Utólag is növelhető az üvegfelületek energiahatékonysága, megfelelő szigetelőfóliával az ablakokon kiáradó hő akár 93 %- ka bent tartható, még egyszerű üvegszerkezet esetén is.

A nyári hűtési terhelést több mint 30 %- ban az ablakokon betóduló hő eredményezi, télen pedig ezzel éppen ellentétesen az ablakok túl sok hőt engednek ki, terhelve ezzel a fűtési rendszert, ablakfolia, ablakfóliázás, energiamegtakarítás, LLumarköltségnövekedést eredményezve. A nyári problémákra hatékony megoldást jelent a legtöbb minőségi tükröző vagy neutrális fólia, amelyek a felmelegedést hatékonyan csökkentik.
Független tesztek alapján a LLumar hővédő fóliák légkondicionált épületeknél akár 15 százalékkal is csökkenthetik az energiafelhasználást. A legtöbb fólia azonban ez idáig csak a nyári problémákra tudott választ adni, így az évnek csak egy meghatározott részében működött hatákonyan. Ma már olyan termék is elérhető, amely jelentősen hozzájárul az üvegszerkezetek téli hatékonyságának javításához is. A LLumar EnerLogic fólia legfőbb tulajdonsága, hogy - a tradicionális termékekhez hasonlóan - nyáron a hőt az épületen kívül tartja, télen viszont - a tükröző vagy neutrális hő-, fényvédő fóliákkal ellentétben - benntartja a meleget. Míg a hagyományos fóliák a legjobb esetben is a sugárzott hő 10-40 %- át verik vissza a LLumar EnerLogic új generációs Low-E fólia, a 0,07-es emisszivitási értékének köszönhetően, a belső hő 93 %- át képes bent tartani. Így a tesztek szerint szimpla üvegeknél a hő átbocsátási tényezőt (U érték) akár 40 % feletti mértékben is javíthatja, de egy korszerűbb dupla üvegezésnél is 10-25 %  javulás érhető el.
Az sem elhanyagolható tény, hogy a fóliázás nem termel jelentős hulladékot, így az ablakcsere esetén az üvegek kidobása által keletkező környezetterheléssel sem kell számolnunk.
További részletes információk a szigetelő fóliákkal kapcsolatban az ablakfólia oldalon találhatók. Biztonsági-, UV védő-, dekor és autófóliákkal kapcsolatban a LLumar oldalon tájékozódhat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szigetelés energiamegtakaritas hőszigetelő energiamegtakarítás autófóliázás foliazas szigetelő autófólia ablakfólia hővédő llumar enerlogic folizas autofoliazas

UV- védelem és autófóliázás a babapercekben

2011.07.19. 14:50 LLumarFolia

A LLumar fóliák ismét a TV-ben! Ez alkalommal a TV2, Babavilág és Babapercek műsorán mutatjuk be a LLumar  előnyeit. Téma az autófóliázás és az UV- védelem. A riportok tervezett időpontjai:

Július 23. (szombat) 12:35

Július 26. (kedd) 6:00

Július 27. (szerda) 2:40

Július 28. (csütörtök) 9:45

Ezen felül a jövő héten számos alkalommal a LLumar Magyarország támogatja a TV2-Babapercek magazint is.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 védelem fólia fóliázás folia autófóliázás babapercek folizas autofoliazas ablakfolia uv

Autófóliázás Szeged

2011.05.06. 11:50 LLumarFolia

Hivatalos LLumar autófóliázó partner Szegeden. Autófóliázás Szeged: http://unoglass.hu/?page_id=61

Szólj hozzá!

Címkék: autófóliázás autófólia llumar autófóliázás szeged unoglass

INGYENES Renexpo belépő

2011.04.29. 17:02 LLumarFolia

A LLumar Magyarország meghívja Önt a RENEXPO® Central Europe megújuló energia és energiahatékonyság vásárra, mely 2011. május 5-7. között kerül megrendezésre. Látogasson meg minket a kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont F pavilonjában standunkon, ahol a LLumar EnerLogic fólia kerül bemutatásra, melynek segítségével akár 40% fölötti értékkel is növelhető az üvegfelületek szigetelő képessége! Részletes termékinformáció, EnerLogic és más fóliák összehasonlító hő fényképei valamint videók: www.enerlogic.hu

 

A belépésre jogosító ingyenes belépőjegyet az alábbi linken tudja megrendelni:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=A&prid=RNB11&lngid=hu&bl=www.renexpo-budapest.com&mode1=K&c=0&pid=P023141B

 

Szólj hozzá!

Címkék: fólia szigetelés renexpo llumar enerlogic

Szigetelő fóliaák hőfényképe

2011.04.25. 16:57 LLumarFolia

A tél folyamán hő fényképeket készítettünk különböző LLumar és konkurens anyagokról, melynek célja a téli hőszigetelési hatásosság prezentálása volt. A teszt és a hő fényképek egyértelműen bizonyítják, hogy a LLumar EnerLogic szigetelő fólia kimagaslóan teljesít bármely más fóliával szemben. A hő fényképek és magyarázatuk megtekinthető a http://www.ablakfolia.info/hogyan-mukodik-a-folia oldalon!

 
Töltse le INGYENES belépőjét a RENEXPO kiállításra ahol további információt kaphat standunkon termékeinkkel kapcsolatban:
 

Szólj hozzá!

Címkék: fólia energiamegtakaritas szigetelő llumar enerlogic

A LLumar az Energiahatékonysági Klaszter tagja

2011.04.20. 16:54 LLumarFolia

A LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft. felvételt nyert az „Energiahatékonysági Klaszter – Energia irodák” szervezetébe.

 
Az Energiahatékonysági Klaszter egy 2009-ben létrejött szervezet, melynek célja a magyarországi vállalkozások, non-profit szervezetek, önkormányzatok, állami szervezetek illetve magánszemélyek környezettudatos szemléletének formálása, az elérhető hatékony energiagazdálkodással kapcsolatos akciókkal való megismertetése, részükre szolgáltatás nyújtása. A klaszter tagja energetikai, ezen belül elsősorban az energetikai minőségi termékeket forgalmazó, gyártó vagy mérnöki cégek hálózata, amelyek együttműködnek a kitűzött cél elérésének érdekében.
 
Például a klaszter működtetésében készült el a www.epuletteszt.hu program, amellyel megbecsülhető egy adott épület energia hatékonysága és javaslatok kérhetők a hatékonyabbá tételhez!

Szólj hozzá!

Címkék: fólia klaszter fóliázás energiahatékonysági llumar

LLumar fóliák a Renexpo kiállításon

2011.04.13. 16:51 LLumarFolia

 

 

A LLumar Magyarország meghívja Önt a RENEXPO® Central Europe megújuló energia és energiahatékonyság vásárra, mely 2011. május 5-7. között kerül megrendezésre. Látogasson meg minket a kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont F pavilonjában standunkon, ahol a LLumar EnerLogic fólia kerül bemutatásra, melynek segítségével akár 40% fölötti értékkel is növelhető az üvegfelületek szigetelő képessége! Részletes termékinformáció, EnerLogic és más fóliák összehasonlító hő fényképei valamint videók: www.enerlogic.hu

 

A belépésre jogosító ingyenes belépőjegyet az alábbi linken tudja megrendelni:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=A&prid=RNB11&lngid=hu&bl=www.renexpo-budapest.com&mode1=K&c=0&pid=P023141B

 

Szólj hozzá!

Címkék: renexpo energiamegtakarítás llumar enerlogic

Autófóliázás jogszabályi háttere videó

2011.04.08. 16:48 LLumarFolia

A LLumar autófóliák SportVerda műsorán megjelent legutóbbi riportja melynek témája az autófóliázás jogszabályi háttere megtekinthető a LLumar videó csatornáin:

 
További információ az autófóliázás szabályairól a www.autofolia.info.hu oldalon is elérhető.

Szólj hozzá!

Címkék: autófóliázás autófólia sportverda llumar

Autófóliázás Facebook játék nyertese

2011.04.07. 16:41 LLumarFolia

MEGVAN A 3. NYERTES, a LLumar-Facebook játékban!!!! H. Gergőt a nyereményről ("B" oszlop mögötti autófóliázás) értesítettünk! Ismételten indul a játék és amint elérjük a 400 rajongót, megint sorsolunk. Ajánld a www.facebook.com/foliazas oldalunkat ismerőseidnek, családtagjaidnak, hogy növeld esélyeid a nyereményre. Minden sorsolásnál a teljes rajongói listából húzunk, így most mind a 400 rajongónk válik majd esélyesé!

Szólj hozzá!

Címkék: facebook nyerjen autófóliázás autófólia llumar nyermény

Wellness hétvége fóliázással

2011.03.02. 15:57 LLumarFolia

 

 

Nyerjen wellness hétvégét autófóliázással! Részletek a www.nyerjen.com oldalon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: wellness nyerjen folia foliazas llumar