HTML

Ablakfólia-ablakfóliázás? Amit tudni érdemes!

Az épületeken használatos ablakfóliákkal és az ablakfóliázással kapcsolatos információkkal foglalkozik a blog. Milyen fóliát érdemes választani? Mit is tud a fólia? Aktuális témák és kérdések a fólia piacon. Autófólia kérdésekben az autofolia.blog.hu oldalon található információ.

Friss topikok

Linkblog

Taxirendelet Budapesten

2013.05.22. 11:54 LLumarFolia

taxirendelet-budapesten-taxi-folia.jpgEz év szeptemberétől életbe lép az új fővárosi taxi rendelet. A rendelet lényegi változtatásokat hoz a taxi iparban. Meghatározásra került, hogy milyen technikai paraméterekkel rendelkező autók használhatók taxi forgalomban. A tarifák egységesítésével a kiszámíthatóbb költségeket szeretné megteremteni a főváros, valamint a megegyező sárga színű Traffic Yellow (RAL1023) megjelenéssel a városkép kerül megváltoztatásra. Szeptembertől már láthatunk új Traffic Yellow színben pompázó és legtöbb esetben vélhetően fóliázással megváltoztatott taxit. A taxi fóliázás várható az egyik leghatékonyabb sárgítási eljárásnak. A taxi fóliázás által gyorsan változtatható a szín Traffic Yellow-ra, mely akár a későbbiekben el is távolítható és nem utolsó sorban a fóliázási eljárás költségei is az egyik legalacsonyabbnak tekinthetők a lehetséges színváltoztatások közül. Minőségi taxi fóliázással kapcsolatban a www.taxifoliazas.info oldalon juthatunk további információhoz.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása