HTML

Ablakfólia-ablakfóliázás? Amit tudni érdemes!

Az épületeken használatos ablakfóliákkal és az ablakfóliázással kapcsolatos információkkal foglalkozik a blog. Milyen fóliát érdemes választani? Mit is tud a fólia? Aktuális témák és kérdések a fólia piacon. Autófólia kérdésekben az autofolia.blog.hu oldalon található információ.

Friss topikok

Linkblog

Megóvható lett volna az utas szeme biztonsági fóliával

2012.01.19. 14:57 LLumarFolia

Az év első hetében tragikus balesetben elvesztette a BKV egyik utasa a szeme világát. Az Index hírportál részletesen beszámolt az esetről, melynek pontos részletei a mai napig tisztázatlanok. Valószínűleg egy csapágygolyó pattant az üvegfelületre melyből a kirobbanó üvegszilánk pont az egyik utas szemébe fúródott. A tanulság az, hogy sohasem lehet biztonságban az ember a BKV járatain. Nyugat Európában illetve nem is kell messzire mennünk például Ausztriában LLumar biztonsági fóliával vannak felkészülve az ilyen esetekre. Természetesen biztonsági fóliával vagy az nélkül sem biztosított a budapesti tömegközlekedés jövője, hiszen a gépjárműpark elavult. A jegybevételek a kiadások harmadát sem fedezik. Így bérre és fizetésre valamit gázolajra sem telik igazán. Alapvetően a saját költségeiken is tudnának faragni, ha használnának graffiti támadások elleni fólia- val kombinált biztonsági fóliát. Hiszen az mellett, hogy az utasok joggal biztonságban érezhetnék magukat a graffitizés által okozott károkat is költséghatékonyan tudnák orvosolni. 

Az eredeti cikket a LLumar hivatalos oldalán olvashatjátok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest biztonsági fólia szigetelés fóliázás folia autófóliázás foliazas autófólia ablakfólia llumar üvegszigetelés autofoliazas ablakfolia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása